PAPATYA KOKULU HİKAYELER / ENDER HALUK DERİNCE



Yazarı: Ender Haluk DERİNCE
Yayın Yılı: 2014
Sayfa Sayısı: 352
Yayınevi: Yakamoz Yayıncılık
Kitap Özellikleri
* Papatya Kokulu :)

Ucu papatya keçeden ayraçlı
ooo




NOT:Bir önceki kitabım menekşe kokulu hikayeler için yazdıklarımla aynı hisleri yazıyorum:

Kitabın kokusu harika… Menekşe kokulu :) Çocukluğumuzdaki kokulu ödev defterlerini getiriyor akla. Aldığımda ayraç ucunda uzanan keçe papatyası da vardı. Çok şık ve albenili duruyor. Diğer alışveriş mağazalarında bu keçe ayraç yoktu. Hala kitap yurdunda keçe ayraçlı olarak satılıyor mu bilmiyorum ama ben hem ayraca hem kitabın kokusuna bayıldım :)









"Papatya Kokulu Kitap!"


Hayata Bir Bardak Çay Molası

Hiç kimsenin yanınızdan mutsuz ve kötü ayrılmasına izin vermeyin. Bulunduğunuz konumda mutlu olmaya bakın. Çiçek büyütün, kitap okuyun. Hayatı yarım bırakmayın!

Okurken içinizi huzurla dolduracak, yüreğinizi ısıtacak, iyilik, sevgi, dostluk ve mutluluğu dile getiren birbirinden güzel 53 adet hikâyeden derlenen bu kitapla hayata keyifli bir mola verip kargaşadan sıkıntılardan uzaklaşacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)



Papatya kokulu hikayeler 53 ayrı hikaye barındırıyor içinde :)



Menekşe kokulu hikayeler kitap yorumumu okumak için TIKLAYINIZ.

Yorumlar

  1. Menekşe kokulu hikayeleri okudum ve hiç sevmedim hikayelerin tamamını okumuştum ve beni etkilemeyi başaramadı ne yazık ki papatya kokulu hikayeleri hala okuyorum menekşe kokulu hikayelere nispetten daha iyi ilerliyor çok yakında ikisinin de yazısı blogda olacak bana da beklerim =)

    YanıtlaSil
  2. Bu kitapta kokuyor mu ? Menekşe kokulu kitabı kokusundan dolayı okuyamadım. !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Menekşe kokulu hikayelerdeki gibi kokulu ama papatya kokulu hikayelerin kokusu daha hafif. Belkide papatya kokusunun daha hafif olmasından kaynaklı olabilir.

      Sil
  3. Merhabalar. Bloguma izleyici olarak katilmissiniz. Gorunce de ziyarete geldim. Cok guzel bir blogunuz var :) Bir kova burcu daha Takipte olucak :)
    Menekse kokulu hikayeleri okumus ve cok begenmistim. Papatya kokulu da alinacaklar listesine girdi :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder